Katedra Nyelviskola Dunaharaszti

2330
Dunaharaszti, Dózsa Gy 61.
A közismert Zöld Ház, a rendőrséggel szemben
Telefonszám: 
Nyitvatartási időben:30 5611 451
Nyitvatartási időn kívül: 30 5611450
Nyitva tartás: 
Nyitva tartás: Hétfőtől-Péntekig 15.30-18.30 A 30 5611451 szám csak nyitvatartási időben él, ha nem tudjuk felvenni, visszahívjuk.
Projektor
TV
DVD - videó
Audió berendezés
Internet
Automata
Parkoló

Térjen be hozzánk ügyfélszolgálati időben, szívesen látjuk egy kávéra. Közben elmondja, mire lenne szüksége, ezt mi úgy hívjuk képzési tanácsadás. Közösen választjuk ki az Önnek legmegfelelőbb tanfolyamtípust, beosztást, időpontot, helyszínt.

Iskoláink címe: Dunaharaszti, Dózsa gy 61.      Szigetszentmiklós, Gyári út 9. I. emelet (Fortuna üzletház, bejárat a park felől)

Személyes ügyfélszolgálat: nyitvatartás a címoldalon lent

Telefon: 30-5611450, 30 5611451 (ügyfélszolgálati időn kívül kérjük, hagyjon üzenetet, visszahívjuk)

Honlap: www.dunaharaszti.katedra.hu      www.szigetszentmiklos.katedra.hu 

email: dunaharaszti@katedra.hu     szigetszentmiklos@katedra.hu

 

Oktatott nyelvek csoportos képzéseken: 
angol
német
olasz
francia
spanyol
Oktatott nyelvek egyéni képzéseken: 
angol
német
olasz
francia
spanyol
orosz
magyar
cseh
finn
görög
héber
holland
japán
kínai
lengyel
portugál
svéd
horvát
eszperantó
Galéria: 

Kapcsolat

  • 2330 Dunaharaszti, Dózsa Gy 61. A közismert Zöld Ház, a rendőrséggel szemben
    Nyitvatartási időben:30 5611 451, Nyitvatartási időn kívül: 30 5611450
    Nyitva tartás: Hétfőtől-Péntekig 15.30-18.30 A 30 5611451 szám csak nyitvatartási időben él, ha nem tudjuk felvenni, visszahívjuk.

Kövess minket

Vélemények

"Teljesen kezdőként nagyon megnyugtató jó közösségben tanulni. A felkészült tanárnő jó előadó készsége sokat segít az idegen nyelv elsajátításában.

"Nagyon jó tanárom van, az órák hangulatosak. Rengeteg új dolgot tanulunk, és látható a fejlődés kis időn belül is. Különböző típusú feladatokat már sokkal könnyebben tudok megoldani.

"Aranyosak és segítőkészek a tanárok, a diákokkal együtt. Amióta ide járok jobban tudok a külföldi ismerőseimmel beszélgetni."

"Azért szeretek ide járni mert itt nagyon kedves, barátságos és segítőkész mindenki. Az órák nagyon jó hangulatban telnek és persze mindenki számíthat segítségre ha nem ért valamit.

"Azért a Katedrát választottam, mert a lakóhelyemhez közel, jól megközelithető helyen van és jó a hírneve. Valóban jók a tanárok, és az árak is.

"Nagyon kedves, türelmes és segítőkész hozzáállást tapasztaltam, amikor érdeklődtem a nyelvtanulási lehetőségekről. Az elsődleges szempont, ami számomra a legfontosabb, a rugalmas hozzá állás.

"Azért választottam a Katedrát nyelvtanuláshoz, mert fejlődni szerettem volna, s a magántanárok nem feltétlen tudnak kifejezetten a TELC nyelvvizsgára felkészíteni.

"Nagyon jó a tanár, kellemes a légkör és színvonalas az oktatás. Sokat fejlődtem."

Nagyon meg voltam elégedve mindennel, az időbeosztással, a rugalmassággal és főként az oktatás színvonalával. Két tanárt ismertem meg, mindketten nagyon felkészültek és kiváló pedagógusok.

„Immáron a hetedik alkalommal veszek részt a képzésen. Nagyon jól érzem magam az órákon. A tanárnő oktatása számomra érthető, ezenkívül türelmes és segítőkész is.