Katedra Nyelviskola Dunaharaszti

2330
Dunaharaszti, Dózsa Gy 61.
A közismert Zöld Ház, a rendőrséggel szemben
Telefonszám: 
Nyitvatartási időben:30 5611 451
Nyitvatartási időn kívül: 30 5611450
Nyitva tartás: 
Nyitva tartás: Hétfőtől-Péntekig 15.30-18.30 A 30 5611451 szám csak nyitvatartási időben él, ha nem tudjuk felvenni, visszahívjuk.
Projektor
TV
DVD - videó
Audió berendezés
Internet
Automata
Parkoló

Térjen be hozzánk ügyfélszolgálati időben, szívesen látjuk egy kávéra. Közben elmondja, mire lenne szüksége, ezt mi úgy hívjuk képzési tanácsadás. Közösen választjuk ki az Önnek legmegfelelőbb tanfolyamtípust, beosztást, időpontot, helyszínt.

Iskoláink címe: Dunaharaszti, Dózsa gy 61.      Szigetszentmiklós, Gyári út 9. I. emelet (Fortuna üzletház, bejárat a park felől)

Személyes ügyfélszolgálat: nyitvatartás a címoldalon lent

Telefon: 30-5611450, 30 5611451 (ügyfélszolgálati időn kívül kérjük, hagyjon üzenetet, visszahívjuk)

Honlap: www.dunaharaszti.katedra.hu      www.szigetszentmiklos.katedra.hu 

email: dunaharaszti@katedra.hu     szigetszentmiklos@katedra.hu

 

Oktatott nyelvek csoportos képzéseken: 
angol
német
olasz
francia
spanyol
Oktatott nyelvek egyéni képzéseken: 
angol
német
olasz
francia
spanyol
orosz
magyar
cseh
finn
görög
héber
holland
japán
kínai
lengyel
portugál
svéd
horvát
eszperantó
Galéria: 

Kapcsolat

  • 2330 Dunaharaszti, Dózsa Gy 61. A közismert Zöld Ház, a rendőrséggel szemben
    Nyitvatartási időben:30 5611 451, Nyitvatartási időn kívül: 30 5611450
    Nyitva tartás: Hétfőtől-Péntekig 15.30-18.30 A 30 5611451 szám csak nyitvatartási időben él, ha nem tudjuk felvenni, visszahívjuk.

Kövess minket

Vélemények

„A Katedra nyelviskolát egy szóval tudnám jellemezni: profizmus.

"Nagyon meg vagyok elégedve a Katedra iskolával. Az Interneten, a honlapon megfelelő a tájékoztatás. Az e-mail címemre folyamatosan kapom az információkat.

"A Katedrában lehetőségem volt kis csoportban tanulni, ami számomra versenyhelyzetet teremtett és motivált. Tudtuk egymást biztatni és együtt tanulni ha szükséges volt.

"Nagyon kedves, türelmes és segítőkész hozzáállást tapasztaltam, amikor érdeklődtem a nyelvtanulási lehetőségekről. Az elsődleges szempont, ami számomra a legfontosabb, a rugalmas hozzá állás.

"Nagyon jó a tanár, kellemes a légkör és színvonalas az oktatás. Sokat fejlődtem."

"Az én véleményem a Katedra iskoláról abszolút pozitív. Nagyon szeretek ide járni tanulni, a csoport fantasztikus, nagyon jól érzem magam minden alkalommal.

"Azért szeretek ide járni mert itt nagyon kedves, barátságos és segítőkész mindenki. Az órák nagyon jó hangulatban telnek és persze mindenki számíthat segítségre ha nem ért valamit.

"A kis létszámú csoportokban könnyű a tanulás, és az óra pörgős, nem unatkozom, és tudunk beszélni. Szerintem a Katedra egy nagyon jó hely, ahol még a tanulás is élvezetes és sose unalmas.

Nagyon meg voltam elégedve mindennel, az időbeosztással, a rugalmassággal és főként az oktatás színvonalával. Két tanárt ismertem meg, mindketten nagyon felkészültek és kiváló pedagógusok.

„Minden ember számára fontos lehet az idegen nyelv tanulása. Úgy érzem a Katedra Nyelviskolában kitűnő munka folyik. A légkör barátságos, a tanárok jól képzettek.