Kapcsolat / magunkról - szolgáltatásaink

2330 Dunaharaszti, Dózsa Gy 61. A közismert Zöld Ház, a rendőrséggel szemben Telefonszám: Nyitvatartási időben:30 5611 451, Nyitvatartási időn kívül: 30 5611450
Nyitva tartás: Hétfőtől-Péntekig 15.30-18.30 A 30 5611451 szám csak nyitvatartási időben él, ha nem tudjuk felvenni, visszahívjuk.

Felszereltség:

ProjektorTVDVD - videóAudió berendezésInternetAutomataParkoló

Térjen be hozzánk ügyfélszolgálati időben, szívesen látjuk egy kávéra. Közben elmondja, mire lenne szüksége, ezt mi úgy hívjuk képzési tanácsadás. Közösen választjuk ki az Önnek legmegfelelőbb tanfolyamtípust, beosztást, időpontot, helyszínt.

Iskoláink címe: Dunaharaszti, Dózsa gy 61.      Szigetszentmiklós, Gyári út 9. I. emelet (Fortuna üzletház, bejárat a park felől)

Személyes ügyfélszolgálat: nyitvatartás a címoldalon lent

Telefon: 30-5611450, 30 5611451 (ügyfélszolgálati időn kívül kérjük, hagyjon üzenetet, visszahívjuk)

Honlap: www.dunaharaszti.katedra.hu      www.szigetszentmiklos.katedra.hu 

email: dunaharaszti@katedra.hu     szigetszentmiklos@katedra.hu

 

Galéria:

Kapcsolat

  • 2330 Dunaharaszti, Dózsa Gy 61. A közismert Zöld Ház, a rendőrséggel szemben
    Nyitvatartási időben:30 5611 451, Nyitvatartási időn kívül: 30 5611450
    Nyitva tartás: Hétfőtől-Péntekig 15.30-18.30 A 30 5611451 szám csak nyitvatartási időben él, ha nem tudjuk felvenni, visszahívjuk.

Kövess minket

Vélemények

"Nagyon kellemes volt a légkör, odafigyeltek rám, nyelvtanáromat is csak dicsérni tudom.

"Nagyon kedves, türelmes és segítőkész hozzáállást tapasztaltam, amikor érdeklődtem a nyelvtanulási lehetőségekről. Az elsődleges szempont, ami számomra a legfontosabb, a rugalmas hozzá állás.

Nagyon meg voltam elégedve mindennel, az időbeosztással, a rugalmassággal és főként az oktatás színvonalával. Két tanárt ismertem meg, mindketten nagyon felkészültek és kiváló pedagógusok.

Orosz nyelvi képzésen vettem részt a Katedra Nyelviskolában. Minden szempontból tökéletesen meg voltam elégedve az Iskolával. Rugalmas időbeosztás, felkészült oktató, gyors ügyintézés.

"Az én véleményem a Katedra iskoláról abszolút pozitív. Nagyon szeretek ide járni tanulni, a csoport fantasztikus, nagyon jól érzem magam minden alkalommal.

"Azért szeretek ide járni mert itt nagyon kedves, barátságos és segítőkész mindenki. Az órák nagyon jó hangulatban telnek és persze mindenki számíthat segítségre ha nem ért valamit.

"Azért választottam a Katedrát nyelvtanuláshoz, mert fejlődni szerettem volna, s a magántanárok nem feltétlen tudnak kifejezetten a TELC nyelvvizsgára felkészíteni.

„Immáron a hetedik alkalommal veszek részt a képzésen. Nagyon jól érzem magam az órákon. A tanárnő oktatása számomra érthető, ezenkívül türelmes és segítőkész is.

„A nyelviskolát barátnőm ajánlotta, mert tavaly ő is a Katedrába járt és neki bevált, sikeres nyelvvizsgát tett.

"Nagyon jó tanárom van, az órák hangulatosak. Rengeteg új dolgot tanulunk, és látható a fejlődés kis időn belül is. Különböző típusú feladatokat már sokkal könnyebben tudok megoldani.