Kapcsolat / magunkról - szolgáltatásaink

2330 Dunaharaszti, Dózsa Gy 61. A közismert Zöld Ház, a rendőrséggel szemben Telefonszám: Nyitvatartási időben:30 5611 451, Nyitvatartási időn kívül: 30 5611450
Nyitva tartás: Hétfőtől-Péntekig 15.30-18.30 A 30 5611451 szám csak nyitvatartási időben él, ha nem tudjuk felvenni, visszahívjuk.

Felszereltség:

ProjektorTVDVD - videóAudió berendezésInternetAutomataParkoló

Térjen be hozzánk ügyfélszolgálati időben, szívesen látjuk egy kávéra. Közben elmondja, mire lenne szüksége, ezt mi úgy hívjuk képzési tanácsadás. Közösen választjuk ki az Önnek legmegfelelőbb tanfolyamtípust, beosztást, időpontot, helyszínt.

Iskoláink címe: Dunaharaszti, Dózsa gy 61.      Szigetszentmiklós, Gyári út 9. I. emelet (Fortuna üzletház, bejárat a park felől)

Személyes ügyfélszolgálat: nyitvatartás a címoldalon lent

Telefon: 30-5611450, 30 5611451 (ügyfélszolgálati időn kívül kérjük, hagyjon üzenetet, visszahívjuk)

Honlap: www.dunaharaszti.katedra.hu      www.szigetszentmiklos.katedra.hu 

email: dunaharaszti@katedra.hu     szigetszentmiklos@katedra.hu

 

Galéria:

Kapcsolat

  • 2330 Dunaharaszti, Dózsa Gy 61. A közismert Zöld Ház, a rendőrséggel szemben
    Nyitvatartási időben:30 5611 451, Nyitvatartási időn kívül: 30 5611450
    Nyitva tartás: Hétfőtől-Péntekig 15.30-18.30 A 30 5611451 szám csak nyitvatartási időben él, ha nem tudjuk felvenni, visszahívjuk.

Kövess minket

Vélemények

"Azért szeretek ide járni mert itt nagyon kedves, barátságos és segítőkész mindenki. Az órák nagyon jó hangulatban telnek és persze mindenki számíthat segítségre ha nem ért valamit.

"A saját tempónkban haladhatunk a tanulmányainkban. 4 hónap alatt többet tanultam, mint a középiskolában. "

Orosz nyelvi képzésen vettem részt a Katedra Nyelviskolában. Minden szempontból tökéletesen meg voltam elégedve az Iskolával. Rugalmas időbeosztás, felkészült oktató, gyors ügyintézés.

„A nyelviskolát barátnőm ajánlotta, mert tavaly ő is a Katedrába járt és neki bevált, sikeres nyelvvizsgát tett.

"Nagyon jó tanárom van! Még nem régen kezdtem, de számomra már az siker, hogy nagyon megszerettem az angol nyelvet és örömmel tanulom és készülök fel."

Nagyon meg voltam elégedve mindennel, az időbeosztással, a rugalmassággal és főként az oktatás színvonalával. Két tanárt ismertem meg, mindketten nagyon felkészültek és kiváló pedagógusok.

„A Katedra nyelviskolát egy szóval tudnám jellemezni: profizmus.

"A színvonal megfelelő, minden eszköz és tényező adott a sikeres tanulmányokhoz, a tanárok megfelelően felkészültek, és pontosan tudják, hogyan készíthetik fel legjobban diákjaikat a közelgő megmér

"Nagyon jó tanárom van, az órák hangulatosak. Rengeteg új dolgot tanulunk, és látható a fejlődés kis időn belül is. Különböző típusú feladatokat már sokkal könnyebben tudok megoldani.

"A kis létszámú csoportokban könnyű a tanulás, és az óra pörgős, nem unatkozom, és tudunk beszélni. Szerintem a Katedra egy nagyon jó hely, ahol még a tanulás is élvezetes és sose unalmas.