Kreatív Katedra csomagok már 1250 Ft-tól

A vészhelyzet miatt elrendelt korlátozások kreatívvá nevelnek. Közösen ráébredtünk, hogy mennyi szolgáltatásunk lehet online elérhető, mennyivel előnyösebb otthonod kényelméből, idegesítő utazás mellőzésével és kisebb ökológiai lábnyommal elérni ugyanazokat a célokat.

Legyen szó egyéni vagy csoportos nyelvtanulásról, speciálisan otthoni tanulásra fejlesztett tanfelületről, nyelvvizsga felkészülés során felmerülő feladatokról vagy a munkád során jelentkező nyelvi kihívásokról, a Kreatív Katedra csomagok segítenek Neked.

Ráadásul most csoportos órák 1250 Ft-ért, egyéniek 3990 Ft-ért.

Keress bennünket.

Kreatív Katedra csomagok

Angol online tanfelület (6000 Ft/hónap)

Személyre szabott tanulás, kimeríthetetlen tananyag és feladatbank a Macmillan, a világ vezető könyvkiadójának angol nyelvű oktatási felületén. Mind a négy nyelvi készségedet (írás, olvasás, hallgatás és beszéd) egyszerre fejlesztheted. A2-es szinttől ajánljuk. 

Vegyes angol kurzus: online + skype

A Macmillan angol online tanfelületén végzett munkádat skype-os beszédórákkal egészítheted ki. Kommunikációs készséged fejlesztése mellett tanáraink megválaszolják az online tanulás közben felmerült kérdéseid is.  

Szóbeli szintfelmérés nyelvvizsgázóknak, érettségizőknek (45 perc)

Egy tanóra skype-os beszélgetés után választ kapsz tanárkollégánktól arra, hogy milyen beszédszinten állsz a tanult idegennyelvedben. Tanácsokat kapsz a folytatáshoz. 

  Írásbeli nyelvvizsga, érettségi feladatok (Writing) javítása (45 perc)

Az érettségi vagy a választott nyelvvizsgád írásos próbafeladatainak (Writing) elkészítése után szakértő elemzést, véleményt és útmutatást kapsz tanárunktól.

Egy érettségi / nyelvvizsga témakör feldolgozása (45 perc)

A témakör előzetes megadása után tanáraink veled beszélgetve ismertetnek meg a "topic" szókincsével, sajátíttatják el veled, hogy miképp lehet az adott témát annak fő pontjait érintve, tömören, frappánsan bemutatni.

Hogyan írjunk jó idegennyelvű szöveget (45 perc)

Tanári magyarázat a szövegalkotás alapjairól. A legfontosabb szempontok, elsajátíandó technikák ismertetésével, majd ennek bemutatása, közös gyakorlása egy példafeladaton keresztül.

Korrepetálás 

Tanárkollégánk az általad előre elküldött információk alapján segít előrelépni az iskolai tananyagod elsajáításában, javítani a tanult nyelved jegyeit.

Egy nyelvtani probléma tisztázása (45 vagy 90 perc)

Nem értesz valamit a nyelvtanból? Egy foglalkozáson belül egy adott problémára fókuszálsz a tanároddal. Pici magyarázat, majd sok-sok a megértés felé vezető, szóbeli és írásbeli  gyakorlás.  

Beszédfejlesztő órák  

Szabad beszélgetés tanárunkkal a bátorságod, aktív szókincsed, beszédhosszod növelése, a gördülékenységed, folyamatosságod és kiejtésed javítása érdekében. 

Prezentáció, eladás

Rendszeresen prezentálsz? El kell adnod az ötleteid, a termékeiteket? Az idegen nyelvet vállalati, üzleti környezetben használók kommunikációs készségeinek feladatorientált fejlesztése kért óraszámban.

Tárgyalás idegennyelven 

A jól vagy kevésbé megtanult, ismert tárgyalástechnikák eljátszása, gyakorlása tét nélkül tanárkollégánkkal, hogy a valós életben se nyomasszon a tét. Óraszám igény szerint.

Interjúfelkészítés 

Nem kerülheted meg, hogy angolul (vagy más nyelven) kelljen megszólalnod az interjúd során. Ha sikerrel akarod venni ezt az akadályt, gyakorolj, készülj fel velünk. Szabadon választható óraszám.